Magična iscjeliteljska moć, liječi tijelo, uklanja tegobe i oporavlja duh modernog čovjeka. Terapije sa Bio-piramidom daju iznimne rezultate što dokazuju i brojne pohvale i izrazi zadovoljstva tisuća zadovoljnih korisnika.

Bio-piramida na najučinkovitiji način neutralizira štetna zračenja što je potvrđeno brojnim ispitivanjima kako kod nas u Hrvatskoj tako i u inozemstvu. Institut fur Vitellarschung Austria je uz pomoć najmodernije tehnologije elektronskim metodama potvrdio djelotvornost Bio-piramide, te je kao takva zaštićena u zavodu za patente.

Dugogodišnja znanstvena istraživanja nedvojbeno su dokazala slijedeće: Zagađena voda koja se nekoliko dana nalazi ispod piramide postaje pitka, mlijeko koje se čuva ispod piramide ostaje duže svježe, kava, vino, voćni sokovi i voće imaju osebujan okus ako su nekoliko dana ostali ispod piramide. Voda koja je odležala ispod piramide ima čudotvorno kozmetičko djelovanje (ten čini blistavijim, liječi kožna oboljenja, otklanja akne) te pospješuje zarašćivanje posjekotina, ogrebotina i opeklina.

Poslije tretmana sa Bio-piramidom zubobolje, glavobolje i reumatski bolovi trenutno nestaju. Veliki broj ljudi koji su sudjelovali u znanstvenim istraživanjima iscjeliteljske moći piramide, poslije tretmana su izjavili da su njihove tegobe izčeznule i da se osjećaju bolje nego ikada prije. Ustvrdili su da su njihove neuroze nestale i da ih noću više ne muči nesanica. Potaknuti brojnim dokazima da se i vrlo teški bolesnici osjećaju puno bolje dok se nalaze u prostoriji sa Bio-piramidom, a da se lakši bolesnici vrlo brzo i potpuno oporavljaju ugledni su arhitekti pokušali iskoristiti utjecaj piramide pri izgradnji bolnica i rehabilitacijskih centara.

Bio-piramida uspješno liječi i pospješuje liječenje svih zenskih bolesti, a posebno sterilitet. Njezino pozitivno djelovanje ublažava bolne menstruacije, regulira menstrualni ciklus i pospješuje rad jajnika i prohodnost jajovoda. Kod muškaraca djeluje na potenciju i ljubavni čin čini opuštenijim i dužim. Blagotvorno zračenje Bio-piramide pospješuje razgradnju celulita i nakupina masnog tkiva te pospješuje izlučivanje i drugih štetnih tvari iz organizma.

Comments are closed.


Hit Counter provided by laptop reviews