KAKO ispuniti uplatnicu ?

 uplatnica

KAKO SPRIJEČITI A NE LIJEČITI ?

To je jedno od najučestalijih pitanja koje mi svaki dan ponetko postavi;

1. Sve je moguće ako je ljudska volja prisutna!

2. Prostor u kojem boravimo potrebno je pregledati radiestezijskim putem! (rašljama, viskom )

3. Prostor se zaštićuje postavljanjem BIO-PIRAMIDE na specijalno mjesto. BIO-PIRAMIDA se zrači na vanjskom dijelu prozora jednom tjedno.

4. Moguće je BIO-PIRAMIDU koristiti i u bioterapeutske svrhe – polagajući je po energetskim centrima po tijelu ili na bolna mjesta, nekoliko minuta (odeđuje se radiestezijski – Viskom)

5. VISKOM se radi i dijagnostika, zahvaljujući kojoj je do sada velik broj ljudi poslan liječniku na vrijeme – što je ujedno i cilj rada (na vrijeme otkriti sve promijene nastale u ljudskom organizmu )
Rad sa Viskom iziskuje radiestezijske sposobnosti koje trebaju proći određena testiranja a i školu – jako je neprofesijonalno raditi ovaj posao bez određenih kvalifikacija !

6. RADIESTEZIJSKI TEČAJEVI ( rad sa viskom i rašljama ) održavaju po dogovorenim terminima i grupama sve ovisi o inividualnim željama pojedinca, naravno uz provjeru prethodnih radiestezijskih predispozicija.
Za sve zainteresirane mogu se obratiti na naš info@pupa.hr ( uskoro je novi tečaj – požurite! )

7. TAROT MAJSTOR - pomoći će Vam sa svojim znanjem i dugogodišnjim iskustvom u svome predanom radu, u poslovnim kontaktima i ljubavnim jadima, bacanjem karata koje ste Vi prethodno izmiješali dobiti ćete odgovore i ne sanjajući o kako delikatnim pitanjima.

8. JI ĐING - drevna kineska metoda kojom su se služili kineski carevi, bacanjem novčića ili štapića najpreciznijim dobivanjima odgovora na vrlo delikatna pitanja. ( Davanje odgovora traje sat i više vremena, zahtijeva veliko znanje i strpljenje. )

9. REGRESIJA - u Americi je vrlo uobičajena u otklanjanju problema iz prošlosti koje smo nesvijesno prenijeli u našu svakodnevnicu, a zbog kojih jako teško možemo napredovati kod radnji koje radimo nesvjesno i pretežno obuhvaćaju stanja nesvjesnog. Poželjno je doći i proživjeti prošlost kako bi se pronašlo najblaže riješenje i na najdjelotvorniji način trajno riješio problem.

10. AYURVEDSKA - masaža- interakcija – promijena, bilo gdje dotaknemo tijelo pojavit će se promjena. Otpuštanjem neudobnosti, ne samo da nam olakšava bol u tim područjima, također otpušta emotivne traume i vizualnu imaginaciju, stvara bolju povezanost misli i emocija opuštajući napetost glave i srca.

11. BIO-ENERGIJA - iscijeljuća energija s pomoću koje terapeut pomaže osobama koje posjeduju energetski disbalans polagajući ruke na njihove centre, koji nisu dovoljno prohodni, djeluje svojom Bio-energijom balansirajući čakre ili energetske centre u tijelu i oko tijela jačajući ljudsku auru bez koje energetska bića ne mogu prirodno funkcionirati – raditi, pamtiti, razmišljati, učiti,stvarati i napredovati.

12. ENTITETI - bića koja su se približila vezi između ovozemaljskog i onozemaljskog, nehtijući ili hotimično povezana vjerojatno određenim energetskim vezama, koje smo stvorili za njihovog života, a postoji velika mogućnost ukoliko te veze ne prekinemo za njihovog života, da nas prate i nakon smrti. Preporučljivo je radi normalnog funkcioniranja ljudske psihe, takve i slične odnose prekinuti i prepustiti svaku dušu svojoj sudbini.

13. NAMETI - sama riječ govori nešto što nam je nametnuto, rođenjem ili tokom našeg sakodnevnog života. Nešto što nas prati i na neki čudan način mijenja našu pravu sudbinu u negativnom pogledu i ne dozvoljava nam kročiti u pravom pozitivnom smijeru – drugim riječima nas sprečava ići napred, koći nas svojom negativnom energijom. Iz tog razloga neminovno je bitno pročistiti tu lošu energiju i krenuti pozitivnim putem, kako bi mogli ostvariti svoje želje i stremljenja,bili sretni i zadovoljni i odraditi svoj dio karme na pravi i pozitivan način.

14. DANI EZOTERIJE - manifestacija koja se održava nekoliko puta godišnje u nekoliko gradova u Hrvatskoj. Zagrebu, Opatiji i Splitu gdje je moguće doći vidjeti i doznati takoreći sve vezano za ALTERNATIVNE djelatnosti, gdje stručni kadar prezentira svoja znanja i održava predavanja. Preporučujem svima koji su zainteresirani za širenje svojih horizonata znanja svakako dođite i uživajte nećete požaliti.

Comments are closed.


Hit Counter provided by laptop reviews